dimarts, 4 de novembre del 2008

Xerrada-debat 18 de novembre de 2008, a les 18 hores

Dimarts 18 de novembre de 2008, a les 18 hores, ens reunirem al menjador de l'escola Els Xiprers per parlar de:

La família: un context de socialització divers i privilegiat per educar els nostres fills i filles

un taller a càrrec de l'associació EKREA

"La família, en els seus diversos models i estructures existents a la nostra societat, és el context més important per a l'educació dels nostres fills i filles. Segons això, i mitjançant una dinàmica participativa, aquest taller té com a objectiu crear un espai de trobada i de diàleg que permeti analitzar i compartir la tasca educativa de pares i mares des de la perspectiva de la diversitat familiar abordant aspectes de l'educació relacionats amb la sexualitat i l'afectivitat, els rols, els estereotips, les pautes educatives... i tots aquells dubtes, conflictes, neguits, curiositats, expectatives i satisfaccions en aquests temes que vulguin compartir mares i pares. Finalment, també vol reflexionar al voltant de la diversitat familiar a partir d'una anàlisi basada en la pròpia vivència, la interrelació, el coneixement i la identificació amb altres realitats familiars."

Hi haurà servei d'acollida per als més grans de 3 anys. Els menors de 3 anys i lactants són benvinguts i poden acompanyar els pares a la xerrada.

Podeu indicar si teniu previst assistir-hi i, si és el cas, el nombre de nens que us acompanyaran i que necessitaran el servei d'acollida?

Sisplau, contesteu les dues preguntes que hi ha a la dreta d'aquest bloc. Ens ajudareu a organitzar-ho tot millor.

3 comentaris:

David Miyar ha dit...

hola,


muy bien este blog !!! me pareció bastante más fácil para manejar que el yahoogroup...
me gusta mucho la forma que esta tomando este COMISSIÓN !!!
seguimos así...


ciao, karin

David Miyar ha dit...

Agradecemos s a María Zaragoza, madre de Hakim de Llunes, sus sugerencias estilísticas y ortográficas.

Anònim ha dit...

La conferencia estuvo muy bien, basicamente por las opiniones de los asistentes. La conductora fomentó bien la participación (que tambien creo que ya se auto-fomentaba bastante) pero en mi opinion no aportó mucho contenido; es lo que encontré a faltar, ya que era interesante tener el punto de vista del conferenciante, desde su formación y experiencias profesionales. Pero vaya, que felicidades a la organización¡